kolla bara!

KOLLA HIT!

Bilder från helgen!


Här är en bild med mitt nya filter. Har även ett likadant fast det är orange/grönt. Världens sämsta bild, jag vet.


Tråkig, suddig och ful bild från tåget!


Elin, på tåååget


Elin kastar piiiil


Lite cool bild... På elin


On the studsmatta, jag tror ni vet vem det är...






Elin efter ett glas coca cola!






























SKOLAVSLUTNINGEN


Sara is looking good on her bike :D

Det blev en massa random bilder på slutet. Men aja. Alla bilder är oredigerade ch nu ska jag packa!

Sommar!

Hej!

Tänkte att det kanske var dags för ett inlägg nu. I onsdags så åkte jag till landet, var tvungen att gå upp halv fem.. Men gissa vem som satt bredvid oss på tåget då?! Febbs.se. Gjorde hela min dag alltså! Sedan när vi var framme så köpte vi bröd och åkte till stugan. Klockan var väl runt åtta då. Och solen sken som bara den! Så jag och min syster tog filtar och kuddar och drog ner det till studsmattan och tanken var att vi skulle sola lite men det sluteade med att vi somnade. Det var underbart!

Men tiden flöt påo ch jag shoppade även lite på lindex en dag och jag har hoppat jätte mycket studsmatta i helgen med min syster och tagit massor av bilder! Ska ladda över dom nu så jag har så mycket minne som möjligt till konfa lägret jag och Sara drar iväg på! Vi åker på torsdag. Ska bli såååå kul.

På torsdagen kom pappa upp med bilen och på fredagen kom min kusin upp till stugan med hennes bebis! Det var jätte mysigt och vi åt god mat. Juste jag och elin badade! Jag filmade hela grejen faktiskt! Så jag har bevis! Och på lördagen grillade vi, det blev jätte gott :D

Sen igår kom vi hem från landet och i brevlådan låg mina filter! Dom är super coola, ska visa bilder snart! Och sedan satt jag vaken jätte länge och kollade på pretty little liars, en sere som går på tv i USA. Den är bäst!

Bilder kommer snart!



Whos tha master?!

I am!! Jag klarade mitt körkort igår!! :D :D :D
Jag e  fett stolt!! Fast jag får inte mitt körkort förens någon gång nästa vecka :(

Ida har jag och Anna chilat galet!! Vi har solat och jag har badat men inte Ann aför hon e förkyld... :( Men i morrn e hon frisk!!



Nu ska vi hugga potäter chiaoo!! // Sara

Sola!

Nu har jag precis kommit hem. Jag har varit ute och solat! Jätte skönt och jag blev jätte brun. Igår köpte jag ett jätte härligt och bra nagellack! Det är ifrån Isadora och jag köpte färgerna turkos och lite korall/orange/röd. Borsten var skit grym för den var jätte bred.

Imorgon så ska jag gå upp halv fem för att vi ska åka till vårt landställe. Jätte roligt -_-' Men det sa bli härligt ändå att få komma ut dit. Och det bästa är att det finns inernet där fast ibland går det lite segt... Men ändå, tänk att få hoppa studsamatta, sola och bada hela dagarna!

Just nu sitter jag och nördar Treasure Isle på Facebook... Har blivit helt beroende!


Bild från skolavslutningen... Hahah, inne på H&M.

Vad ska man göra??

Just nu ligger jag med datorn i knät och tittar på stargate Sg-1 (stavning?) Ingenting som jag brukar ttita på men man får ta vad man har här ute :) Vädret här ute suger! Det ska vara sol, men istället är det molnigt och skit kallt! Vad hände med sommaren?? :O
Vad ska man hitta på en sån här dag då?? Vad ska ni hitta på??:)



Kolla vilken gammal bild jag hittade!! :D typ 2008?? Haha!!


Aja, nu ska jag hoppa in i duschen Bye!! // Sara


Desperat

Gud så desperato jag känner mig just nu. En finsk kille sitter och chattar med mig på facebook. Jag har jätte tråkigt och han kan ingen engelska alls och inte heller svenska så han sitter typ med google translator och översätter finska till svenska och finska till engelska. Jag kan säga att det går inte så bra för honom då hans meningar kommer ut såhär:

cat language?

ok I went back to the point of fire tupakilla

your surname is different than living subjects, why not?

gyllene hej

Vad tycker du inkludera

Sedan pratar han om att jag vill gifta mig?! Snälla hjälp mig!

//Sofia

Och juste, min syster la till honom från min FB. Därför har jag honom -_-'


Saltarö

Hello Bitches!! :D

Nu ligger jag ute på landet och tittar på 2 och en halv man. egentligen skulle jag vilja se Systar i jeans på femman men vi har ju skogsteve här ute.... jag kommer vara ensam här ute nu ände till torsdag. Lite ensamt men jag kommer nog får det jätteskönt tror jag!! :D

Eftersom min kamera inte kom ut förens igår har jag inte hunnit fota något, men hll ut det kommer!! :D

 

// Sara


Inspiration


Jag hittade precis dessa tre linnen på Gina Tricot! Kan säga att jag älskar dem alla tre. De finns i alla olika färger och mönster. Dom är ju helt underbara och skit grymma! Jag slängde snabbt ihop en bild till er för jag ville bara tipsa om dom!

Ses // Sofia


I feel it.




You're a good soldier, choosing your battles.

You're on the front line, everyone's watching. You know it's serious, we are getting closer. This isn't over.

The pressure is on, you feel it. But you got it all, believe it.

When you fall pick yourself up, and dust yourself off.

Get back in the saddle.

Armband från H&M



//SOFIA

Beställning från H&M

Igår hämtade jag ut mitt paket från H&M nere vid ICA. Jag älskar mina nya bikinis! Jag beställde även ett mega fint armband som jag ska visa upp senare idag. Nu ska jag snart äta lunch sen så ska jag nog sätta mig i solen ute på balkongen och inte göra någonting. FETT SKÖNT :D

 
//SOFIA

Go'morrn!!



Slänger in en jätte söt bild på mig och Sofia från Usm 2008??

Det e sommarlov och jag e uppe nu... Det suger -.-'
Om en timme sticker jag till körskolan för att köra min första lektion i trafik!! Jag e suuuper nervös!!!!
Sen när jag kommer hem blir det att packa för imorrn bär det av!!! :D

Hejdå alla// Sara

Min sommar hiss och diss lista!





+ Jag slutar skolan imorgon! Jag kommer bli jätte nöjd med mina betyg och jag kommer att få äta världens godaste mat med de bästa efteråt. Synd bara att Crisse inte kan! ;(


+ SOVMORGON! Brukar inte tycka att det är speciellt skönt att sova länge, brukar gå upp kvart över sex på morgonen (OBS! när det är skola) bara för att njuta av stunden. Det är väl för att det är den enda tiden på dagen jag är helt ensam och helt knäpptyst. I love it men på onsdag då jävlar!

+ Om 74 dagar bär det av till Turkiet med familjen! Kommer bli fett brun och allt till skolstarten.

+ Att bloggen är igång igen!

+ Att Jag kommer få fett mycket tid till att fota i sommar! Och ska beställa hem en reflexskärm 5 i en.



- Att min skola slutar så himla sent! Alla slutade ju förra veckan och jag kan inte bli mer irriterad! Fast vi får ju dock längre sportlov och liknande.

- Nadia åker till Ukraina på onsdag och kommer hem i slutet av Juli ;( Det blir inget NESSC då inte. Och Sofia åker till Cypern i två veckor... Och sist men inte minst så åker Ella och är borta i tre veckor! Blää.. Det blir SC kvar i kära Svealand. Men that's fine by me toooo!<3

- Vi slutar åttan... Hej nian och nationella prov i NO och SO... 

- Att S6 kommer typ bli lite splittrad... Liksom S6 har alltid varit en mobbad klass! (inget illa men ni fattar) Jag älskar S6! Vet inte varför men mata inte djuren stämmer helt in på dom! Och det kommer ju aldrig bli detsamma! ;( S6 har alltid något galet pågång och När Nadia, Ella och Sofia berättar något galet som hänt där, så kan ja inte sluta le! Skänk en tår till S6!

Over and out / The first S in the SOS. Sofia.


Äntligen

Äntligen e bloggen igång igen!! :D Tacka Fia för den underberbara designen! Hon e min God of Designs!
Skolan sluta förra veckan men mitt sommarlov har int ekommit igång än. Och det lär det inte göra förens på torsdag. Då åker jag, Anna och Sara ut till mit land!! *Längtar*
På torsdag ska jag även göra mitt stora teoriprov!!!! Önska mig lycka till




Juste den här lilla ponnyn är jag medryttare på över sommaren. har saknat denlilla skit hästen!! <3


Over and out// Sara

15 Juni 2010

... Är dagen då jag slutar skolan! (otroligt sent, jag vet!) Då har jag gjort klart mitt år i åttan och ska efter sommaren påbörja mitt år som nia. Nian ska bli super spännande! Och idag har jag lagt fram kläderna tills tisdag. Jag har köpt (för mycket länge sedan, typ en månad sen!? tro det eller ej att jag var ute i sådan god tid!) en vit spetsklänning från H&M som jag ska ha och nya gladiator sandaler.

Imorgon i skolan så kommer vi att sluta halv två, otroligt ovanligt att vi får sluta tidigare! Ska bli jätte skönt. Det blir bara städning i skolan och skåpen. Ska bli sååå spännande att få se mina betyg förresten. Men det som suger är att på onsdag så åker Nadia till Ukraina, Sofia åker till Cypern den tjugonde och Ella åker den tjugoförsta (tror jag). nadia kommer vara borta i sex veckor, Sofia och Ela inte vara borta lika länge men det är ändå inte kul ;(



Härlig bild från landet när vi grillade!

Elin har svårt att vara seriös


(Bilden ÄR brusig, jag vet!)
Utrustning: Nikon D40 + Nikkor 50 mm 1,8
Fotograf: Sofia
På bild: Elin

Jag älskar den gröna färgen i kanten och den guld/orange färgen som kommer fram genom håret med hjälp av solen!


Tillbaka!


Fotograf: Sofia - På bild: Sara Nikon D40 + 50 mm 1,8

Hej alla goa och glada!

Nu kommer ni tro att det är Sara som skriver, men det är det inte! Bilden tog jag på Sara under vår lilla fotodag på hennes landställe.

Nu är vi tillbaks med ett nytt utseende och energi! Vi kommer att börja blogga som vanligt snart, men det är läger i helgen som jag också skulle vara med på, men tyvärr så har jag blivit riktigt sjuk (och fått världens största vagel så jag kan inte öppna mitt öga!?!?!?!) så det kommer bli svårt med updateringen. Men jag lovar att på måndag så ska vi vara back on track!

Och nu kan jag även säga att Sara fick sommarlov i tisdags! Ja får mitt på tisdag, nääästa vecka! Sjukt irriterande. Och så blev jag sjuk och allt. Fy. Men jag kan också nämna att designen inte är helt klar heller.

Tills dess får ni hålla ut!

/ Sofia


RSS 2.0